Empresa

Finestres, Portes d'entrada, garatge i jardí, Mosquiteres, Tanques

Som una empresa de fusteria PVC i alumini a l'Escala, Empuriabrava, Alt Empordà i Costa Brava que inicia la seva activitat ara fa uns anys de la mà de Toni Casas, persona amb una amplia experiència en el sector de la venda i instal·lació de finestres i tancaments de la llar. A Tancalia centrem la nostra activitat en la fabricació, comercialització i instal·lació de tot tipus de tancaments de la llar i al disseny de cuines i banys.

Com empresa pretenem millorar les condicions de vida de totes aquelles persones que confiïn en els nostres coneixements i experiència en el sector de l'alumini i el PVC, adquirint un compromís amb el client de fer ús de productes de màxima qualitat, sota la garantia de les marques líders en el sector, en totes aquelles feines que duem a terme.

A partir de la nostre doble activitat comercial (tancaments i dissenys) tenim com a principal objectiu satisfer les peticions dels nostres clients amb la màxima professionalitat, intentant que aquests gaudeixin de les seves llars d’una manera més confortable, espaiosa i harmoniosa, respectant sempre la seva voluntat i oferir-los tot allò que tenim al nostre abast.

Som emprenedors i tenim la màxima voluntat de servei a les persones, treballant per satisfer els desitjos dels nostres clients com la millor recompensa i resultat de la feina ben feta. Com a activitat comercial de proximitat, entenem que la relació empresa - clients cal que sigui honesta, directa i cercant una empatia que ens permeti màxima satisfacció a les dues parts.

Tenim ànims d’expandir-nos i intentar que la nostra activitat com a empresa de venda i instal.lació de tancaments en PVC i alumini arribi a més persones, i és per aquest motiu, que a partir de mes de febrer a més de la tenda mare a L’Escala (Av.Montgó 43), doblarem la nostra presencia comercial i ens podreu trobar també a Empuriabrava. (Sant Maurici, 349).

  • Venda i instal·lació de fusteria PVC i alumini a L’Escala