Seguretat en finestres i tancaments

A Tancalia adquirim aquest compromís perquè som coneixedors que la seguretat a la seva llar és un dels aspectes que més importa a les persones, ja que no sentir-se segurs influeix en el seu caràcter i en el dia a dia de cada individu. Una situació que pren major importància en els habitatges,  ja que per instint, els éssers humans considerem el nostre hàbitat com a zona de refugi, en la qual ens podem protegir d'amenaces externes, i sentir-nos més segurs i tranquils.

Finestres i tancaments: punts a millorar

Tancalia com empresa dedicada als tancaments i finestres segurs és coneixedora que diversos estudis sobre seguretat a la llar que afirmen que els punts més habituals d'entrada per efectuar un robatori en un habitatge són les finestres i portes. Les principals formes d'intrusió són en un 65% a través de marcs i fulles forçats, un 11% a través de finestres abatudes, un 8% mitjançant el trencament de vidres i queda un 16% en el qual s'inclouen tot tipus de tècniques de assalt a una llar. Pel que fa als punts d'atac més freqüents per entrar en un domicili els tècnics en seguretat afirmen que amb un percentatge del 78%, finestres i balconeres, són les zones més habituals. Vistes aquestes dades és evident que els sistemes antirobatori per finestres i els tancaments de balcons i terrasses són els punts en els quals han de tenir una major incidència.

Finestres antirobatori

I és per aquest motiu que a Tancalia apostem per les finestres antirobatori ja que són una de les solucions de seguretat amb major acceptació. Es tracta de models amb ferramentes de seguretat antipalanca (amb certificats que indiquen que compleixen les normes internacionals de seguretat), tancaments de metall endurit repartits pel perímetre de la finestra, vidre laminat antimotí, maneta amb clau i botó de bloqueig i amb sistema de bloqueig i antitrepant des de l'exterior, el que impedeix l'entrada forçada a través de la finestra.

  • Seguretat en finestres i tancaments