Medi ambient

Finestres de protecció tèrmica. Estalvi a llarg termini

A Tancalia aconsellem la utilització de finestres amb protecció tèrmica que suposen un guany d’energia de fins a 5 vegades respecte a les finestres clàssiques o a les posteriors existents al mercat de doble vidre. El canvi de finestres antigues amb simple o doble vidre és econòmicament molt rendible.  Amb els actuals preus del gasoil de calefacció, amb les noves finestres amb vidre de protecció tèrmica, s'aconsegueix amortitzar-les en 10 anys.

Apostem per un nou model energètic, un fet que comporta un seguit de mesures globals que han d’ajustar els interessos econòmics i el respecte al medi ambient i, per tant, a la qualitat de vida de les persones i les futures generacions. 

La suma d’hàbits quotidians en el consum de l’energia per part de tots nosaltres també es fa sentir directament o indirectament en el medi, ja sigui esgotant recursos, incrementant la producció de residus, etc. Per això és important prendre consciència d’aquest fet i adoptar uns hàbits respectuosos amb el medi ambient i amb nosaltres mateixos.

A Tancalia som conscients que aquestes mesures globals no seran efectives completament sinó hi ha un canvi de comportaments en cada individu que utilitzi l’energia de forma racional en les seves activitats del dia a dia. És per això, que adquirim un compromís com empresa, fent ús de materials i productes que ajudin als nostres clients a potenciar i facilitar un consum energètic més  responsable i sostenible a les seves llars i  amb major respecte envers el medi ambient

I tot i que per algú aquestes mesures d’eficiència i estalvi energètics poden semblar insignificants, a Tancalia creiem que són precisament les petites accions individuals i col·lectives les que desencadenen els grans canvis.

 

  • A Tancalia recomanem finestres amb protecció tèrmica